Meer specs en prijzen

De Citroën HY uit 1968 verkeerd in een zeer goede staat. In maart 2016 is hier een nieuwe (volledige) keuken ingebouwd en in februari 2018 is de buitenkant opnieuw gespoten. Onderstaand een aantal kenmerken en afmetingen van deze vintage foodtruck. De foodtruck kan op locatie iets verlengd worden door middel van een uitschuifbare saladette aan de achterzijde.  



Merk Citroën
Type HY
Bouwjaar 1968
Gewicht 1900kg
Afmeting 200x430x230cm (BxDxH)
Aansluiting Elektrisch
Verlengkabel 25m
Stopcontacten 10stk

In de foodtruck is de onderstaande apparatuur aanwezig. Sommige apparaten (“*”) zijn ingebouwd, andere kunnen ook weggelaten worden en eventueel vervangen worden voor andere apparaten.

ApparaatAantalInhoudVerbruik (W)Voltage (V)
Grillplaat1550x450cm3500230
Bain marie **21/1 GN1200230
Gekoelde opzetvitrine 1/3GN *14×1/3GN340230
koelkast1130L150230
Saladette*1250L – 5×1/3GN250230
Inductiekookplaat12000230230
Waterkoker11,7L1000230
*inbouw
**1 van beiden is inbouw

  1. Bain marie 1/1GN
  2. Gekoelde opzetvitrine 4×1/3GN
  3. Bain marie 1/1GN, waaronder koelkast
  4. Werkblad, waaronder kastjes
  5. Saladette 5×1/3GN
  6. Grillplaat
  7. Werkblad, waaronder kastjes
  8. Wasbak (heeft wateraansluiting nodig)
Weekend (vr, za, zo)€365,- per dag
Doordeweeks€345,- per dag
Brengen en halen (verplicht)€1,- per km
Schoonmaakkosten€95,-
Naam/ logo op het dakop aanvraag
Bestickering/ wrappingop aanvraag
Waarborg€700



Branding

De Citroën vintage foodtruck kan op allerlei manieren voorzien worden van branding. De simpelste en meest goedkope oplossing is met krijtstift op het bord schrijven wat aan het dak is bevestigd. Dit kost niks en wij hebben krijtstiften voor je. Dit bord kan in het donker verlicht worden door twee LED breedstralers. Maar we kunnen ook verder gaan en de foodtruck voorzien van jouw logo of geheel of gedeeltelijk laten wrappen (beplakken met een folie). Alles is mogelijk. Stuur ons je ontwerp, logo en/ of tekst en wij zorgen voor de rest. Wij werken hiervoor samen met een bedrijf die hier in is gespecialiseerd.


Brandveiligheid en HACCP

In de foodtruck is een blusdeken en een 6L brandblusser aanwezig. De keuken is geheel volgens de richtlijnen van de HACCP- Hygiënecode ingericht. Alle oppervlakken zijn goed afneembaar en de naden vakkundig gekit.

Go to the home page